Diari del cap de llista Fran Moreno 13/05/2015

Avui hem continuat treballant de valent, pintant i repartint pancartes. Ha sigut divertit, per què hem conegut nous veïns i veïnes que ens han cedit els seus balcons, i, a més a més alguna de les seves mascotes. Tot i què, com podreu veure, penso que no li ha agradat el selfie a en Portos, el gos que em treu les dents a la foto Emoticono smile

3_Dia_01

Hem col·locat també les pancartes anunciant els actes de campanya a les dues places del bus, tant a la de Ribes com a la de Les Roquetes.

A més a més hem tingut reunió de voluntaris, en la que hem acordat les passes a seguir els pròxims dies. Ens hem alegrat de rebre les 5000 butlletes de votació que repartirem al carrer i a les llars del municipi. També hem imprès 800 flyers que repartirem els dies de mercat de Ribes i Roquetes.

3_Dia_03

 

3_Dia_02

Ja sabeu, demà, quan aneu a comprar al mercat de Roquetes, busqueu també la paradeta i als voluntaris de Fem Poble.

Per últim, Diari de Vilanova s’ha fet eco del debat a set del passat divendres a Can Puig, podeu consultar la noticia aquí:http://www.diaridevilanova.cat/el-debat-electoral-de-sant-…/

Fran Moreno
Cap de llista de Fem Poble