Quan estàvem en campanya vaig fer un diari en el qual explicava com era el nostre dia a dia col·lectiu. La experiència em va agradar molt i és una cosa que en el futur vull tornar a fer. És per això que demano disculpes per que aquests dies no estic tenint temps material per a poder continuar aquesta tasca que crec que ens ha resultat enriquidora a tots i totes. Però avui he trobat el moment i crec que es bo tornar a escriure’l.

Durant aquests dies hem estat reunint-nos amb els partits polítics municipals per intercanviar impressions de les passades Eleccions Municipals. Fins al moment ens hem reunit amb PSC, ERC, CIU-VIA i UM9. Estem treballant per trobar una data per a poder veure’ns també amb ICV-MES i PP.

Aquests encontres serveixen per a intercanviar opinions de com veiem els pròxims quatre anys i com analitzem els resultats electorals. Divendres a l’assemblea farem publiques les impressions dels equips de treball que han assistit a aquestes reunions.

Aquests equips es van decidir en la reunió interna dels voluntaris que varem fer el passat dimecres 28/05. Varem decidir que a les reunions hi anirien sempre al menys dos dels regidors electes (Fran Moreno, Gertrudis Conde o Alejandro Conde) i una tercera persona de Fem Poble.

Son dies de molta feina, per que també ens han contactat dues entitats socials del municipi, a més a més de, diguem-ne, els tràmits burocràtics (per exemple ahir varem estar als Jutjats de Vilanova recollint les actes de regidors).04

Recollint les darreres pancartes electorals

També ens hem encarregat de netejar el local entre tots i totes, el garatge que va servir de lloc de treball per a la confecció de pancartes.

Per últim, ens hem encarregat de dissenyar, imprimir i penjar els cartells per a la convocatòria de l’assemblea.

I amb tot això el que vull dir és que continuem treballant molt dur, i que ens il·lusiona poder tirar-ho endavant amb tots i totes vosaltres. Tota la feina que hem fet aquests dies i la que queda pel futur no seria possible sense l’esforç de moltes persones que conformem aquest col·lectiu. Quan escric aquestes parrafades, que qui em coneix millor ja sap que m’agrada xerrar, per dintre començo a emocionar-me i només puc dir-vos que sou els/les millors!

Fran Moreno
Regidor de Fem Poble