Des de Fem Poble – En Comú Podem reclamem un serveis bancaris accessibles per a tothom! No podem permetre que es continuï vulnerant drets com l’atenció a la ciutadania a col·lectius vulnerables com la gent gran!

📝És per això que presentarem una moció al Ple de febrer amb la resta de grups a petició dels Iaioflautes del Garraf i la Unitat Pensionista.Cat on defensarem la finestra humanitzada i l’augment de les taxes pels caixers per fer-ne pressió!

👉Aquí podeu llegir la moció sencera: https://docs.google.com/…/1c…/edit…

😡Lamentem que el Govern del PSC no hagi volgut implementar cap acord de la moció que vam aprovar el gener del 2021, on demanàvem també uns serveis bancaris més accessibles.

✊Així mateix, us recordem la mobilització popular que aquestes dues entitats han convocat pel 25 de febrer!