Diari del cap de llista Fran Moreno 14/05/2015

Avui hem estat a la nostra paradeta al mercat setmanal de Les Roquetes. Portem anant-hi des de fa mesos, però ara que estem en campanya electoral la resta de partits també hi són.

4_dia_01

També hem pujat als col·legis Santa Eulàlia i Roquetes a repartir flyers, anunciant l’acte de presentació de programa del proper divendres 15 de maig a les 17:00h a la Pl. Llobregat.

4_dia_02

A la tarda he ajudat a pintar més pancartes ja que no arribem, literalment, a pintar totes les que ens esteu demanant! Estem molts contents que aquesta iniciativa ciutadana i participativa que és Fem Poble estigui tenint aquesta resposta tan bona.

4_dia_04

 

4_dia_03

Per últim, hem pintat una nova pancarta, que hem col·locat davant del C.A.P. de Les Roquetes. Com veieu ens ho hem passat molt bé fent-ho, per què ens agradar el que fem, ens agrada treballar per a millorar el poble, ens il·lusiona i ens dona força el fet que tants veïns ens parin pel carrer i ens diguin que ens votaran, que els hi agrada que hi hagi joves treballadors/es movent-se pels seus veïns i veïnes.

Fran Moreno
Cap de llista de Fem Poble