08/05/2015 Primer dia de campanya

Acabo de sortir del debat a 7 organitzat per L’Eco de Sitges a Can Puig. Vull donar el meu agraïment, tant als organitzadors, al públic i als companys i companyes que m’han acompanyat i m’han donat forces per defensar el programa i defensar el vot a la Agrupació de Electors Fem Poble.

day_01_001

 

day_01_002

També vull agrair, no com a cap de llista, sinó com a ciutadà, la iniciativa de fer un debat amb temps de resposta equitatius i entre totes les forces que concorren a les Eleccions Municipals a Sant Pere de Ribes i amb la participació directa de veïns i veïnes. Crec que ha sigut un exercici de transparència, democràcia i participació, els valors que han insuflat d’energies a Fem Poble i que ens mouen, aquells valors que ens han de porta de la il·lusió a la acció.

Fran Moreno
Cap de llista de Fem Poble

day_01_003