✊???? Per a Fem Poble no hi ha precampanyes municipals que valguin i continuem fent propostes per afrontar els problemes de la ciutadania!
???? Canal Blau es fa ressò de què plantegem per a les ordenances municipals de Sant Pere de Ribes del 2019, aquí un resum:
????Per a la taxa d’escombraries
➡️ Increment del 50% a la taxa municipal a les entitats financeres
➡️ Capgirar la regressivitat a les taxes d’escombraries dels petits i mitjans comerços per a que paguin menys per m2 que els grans.
????Llars d’infants
➡️ Rebaixa d’un 30% dels costos per a les famílies en línies generals, però sobretot en la quota mensual d’escolarització i en els àpats.
➡️ Caminar cap a la remunicipalització de les llars d’infants com a servei públic del municipi.
⚰️ Serveis funeraris:
➡️ Regular el sistema d’ajuts a les situacions en què les famílies no puguin afrontar les tarifes dels serveis funeraris.
➡️ Treballar per impulsar una solució estratègica, apro tar l’ens comú del Consell Comarcal per caminar plegats amb un projecte d’empresa comarcal pública de serveis funeraris.
???? Servei d’Atenció domiciliària
➡️ Donar servei d’àpats a domicili, de servei de bugaderia i atenció a infants.
➡️ Ampliació del servei a dies festius.
➡️ Fixar el preu públic del servei que no superarà el 65 per cent de l’indicador de referència, calculat d’acord amb el que s’estableix l’ordenança.
???? Promoció de la cultura
➡️ Facilitar que qualsevol bar o establiment de restauració del municipi pugui de sèrie programar cultura al seu local.
➡️ Que segons les dimensions i ubicacions d’aquests s’estableixi els requisits addicionals, els horaris i els decibels que poden proporcionar per vetllar pel descans dels veïns.
➡️ Que l’Ajuntament faci una borsa d’ajuts per als locals que vulguin fer una obra d’adaptació més important

.???? https://www.facebook.com/fempoblespribes/videos/300067340723868/

Finalment la proposta final va incorporar una série de les nostres propostes i altres es traslladaran a la negociació amb el govern municipal al debat dels pressupostos municipals.