Primera pedra d’un dels blocs de pisos de lloguer social al Parc Central

La regidora de Fem Poble – En Comú Podem, Graciela Haydée Falconi, convidada a l’acte de posada de la primera pedra

🛠 La regidora de Fem Poble En Comú Podem, Graciela Haydée Falconi Romero, va participar ahir de l’acte de col·locació de la primera pedra de la primera promoció de 43 pisos destinats al lloguer assequible de protecció oficial a Les Roquetes. Va ser una jornada emotiva, ja que des del nostre grup hem treballat de valent perquè s’impulsassen al nostre municipi polítiques per ampliar el parc públic d’habitatge. Però, no val a badar, s’ha de continuar treballant i avançant molt més per assolir el Pacte Nacional per l’Habitatge, la Llei 18/2007 del Dret a l’Habitatge de Catalunya i el Pla Territorial Sectorial d’Habitatge, on es planteja la necessitat d’avançar fins al 5% dels habitatges principals d’HPO i el 15% de l’habitatge principal formi part del Parc Solidari d’Habitatge a tot el municipi.