🌲🎋La darrera setmana vam assistir al Consell de Mediambient Municipal.

🌞🏭Es va parlar dels projectes de Biomassa i de la Comunitat Energètica. Hem pogut observar el rumb del nostre municipi en termes de sostenibilitat energètica i els projectes avancen, i poden situar el nostre municipi en el mapa en una posició idònia.

❌Però lamentem de nou que el Govern es negui a debatre els models de gestió, on s’externalitzarà el Centre de biomassa i no es planteja recuperar la gestió, així com el projecte de la Comunitat Energètica, no passa per ser una Comunitat mixta amb el veïnatge, sinó un projecte d’autoconsum energètic per l’Ajuntament.

👉Creiem que cal plantejar projectes valents per Sant Pere de Ribes i explorar totes les opcions, sense anar amb les mans lligades a l’hora de tirar endavant els projectes municipals. Volem gestió pública, democratització dels espais de debat i producció d’energia pròpia.