El candidat Daniel Carabantes, amb els membres de la Mesa Electoral Susana Frei i Alejandro Conde

Després d’un procés de Primàries Obertes, on s’han presentat diferents projectes i propostes, Fem Poble – En Comú Podem anuncia que ja té candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes per a les eleccions municipals vinents del 2023.

Serà l’exregidor de la formació, en Daniel Carabantes Segura, després de guanyar unes votacions on han participat 88 veïnes i veïns del municipi. Fem Poble ha volgut reivindicar l’èxit i la transparència del procés, que ha millorat la participació de les darreres primàries de la formació i agrair també el treball i les propostes de l’altre candidat, en Manel Méndez. 

La formació està convençuda que el compromís social i la dedicació del seu candidat, són el millor punt de partida per començar a treballar una proposta que doni la cara front el govern de majoria absoluta del PSC. L’objectiu és posar sobre la taula les principals necessitats de les veïnes i veïns del municipi, on destaquen les polítiques per garantitzar l’accés a l’habitatge i la transició ecològica en una idea de municipi on la gent ha de poder treballar i fer vida plena al seu poble. 

El ja candidat de la formació, Daniel Carabantes, ha fet unes declaracions on agraït la tasca de l’organització en tot el procés així com al company Manel Méndez per presentar-se de manera independent i sumar-se al projecte.

Ha fet al·lusions a les tasques que ara li toca fer a l’organització: “Hem de mostrar una alternativa política al model externalitzador, covard i poc participatiu del govern actual amb polítiques valentes i radicals, que siguin clares en un projecte de municipalisme transformador i tenir la capacitat d’influir i aspirar a transformar la societat sent protagonistes.

Per això, ha ha dit que cal defensar un model de municipi que tingui a les persones en el centre de les polítiques i això “només passa per fer front als grans tenidors d’habitatge, als especuladors del territori, als oligopolis elèctrics, a la privatització de serveis tan bàsics com l’aigua… en definitiva, hem de plantar cara amb la carta més forta possible: la defensa dels serveis públics i dels drets socials.

RESULTATS COMPLETS
TOTAL
VOTS TOTALS88
VOTS NULS1
VOTS A DANIEL CARABANTES67
VOTS A MANEL MÉNDEZ20
URNA VOT TELEMÀTIC
VOTS TOTALS51
VOTS NULS1
VOTS A DANIEL CARABANTES37
VOTS A MANEL MÉNDEZ13
URNA VOT PRESENCIAL
VOTS TOTALS37
VOTS NULS0
VOTS A DANIEL CARABANTES30
VOTS A MANEL MÉNDEZ7
Resultats complets de les Primàries