✊???? Petita victòria ciutadana!
‼️ La Generalitat s’ha compromès a ampliar les connexions en bus a Barcelona des de Sant Pere de Ribes.
???????? Però, és insuficient perquè calen millorar entre d’altres el servei de bus de la ruta interurbana del Garraf.

“D’aquesta manera, i per fer front a la problemàtica de la saturació de passatgers i passatgeres a primera hora, en comptes d’un bus, en sortiran dos, i, així doncs, hi haurà expedicions a les 6.30, 6.45 i 7 hores. Un farà el trajecte directe al centre de Barcelona, l’altre a l’avinguda de la Diagonal i el darrer efectuarà diverses parades a l’entrada de la capital catalana. Una millora que serà efectiva en els propers dies en el moment de disposar ja de tot l’equipament necessari com són les màquines validadores dels títols de transport de les persones usuàries.”

???? Enllaç de l’article que vam publicar a EIX Diari 
???? Tota la informació de les novetats