????Compartim avui el darrer sessió plenaria de Canal Blau amb el nostre regidor portaveu, Alejandro Conde:

????????Al veure que no hi havia una alternativa de govern progressista al govern històric del PSC hi havien dues maneres d’entomar la oposició: no deixar governar i dificultar les partides pressupostàries o ser una fiscalització continua de la reina i intentar influir positivament i posar el nostre programa amo les problemàtiques de la ciutadania a l’agenda política.
⚖️ Ara toca fer balanç dels acords del 2018 però per ara podem parlar que gràcies a la nostra feina hem posat sobre la taula els ciments d’un canvi social progressista al municipi: les polítiques d’habitatge amb 1 milió d’euros per ampliar el parc d’habitatge, ajuts i alternatives per facilitar la mobilitat i treballar per garantir serveis bàsics de la ciutadania a les urbanitzacions, la recuperació d’El Local de Ribes i el Teatre-Cinema Municipal de Les Roquetes, l’INS Xaloc, polítiques per afavorir l’accés a les llars d’infants, prioritzar la dignitat de les infraestructures bàsiques com l’enllumenat i el clavegueram…

????Com diu Conde Poveda a l’entrevista: ens deien que no valia la pena treballar propostes i infuir des de l’oposició perquè les medalles se les posaria el govern, les medalles per a les olimpiades nosaltres estem per demostrar que es pot transformar la realitat.