Molt satisfets d’haver impulsat i contribuït des del principi en l’elaboració d’aquest projecte per a fomentar la participació de la ciutadania.

Per a què la democràcia local no sigui només votar cada quatre anys i que els veïns i veïnes del municipi puguem influir directament en les inversions i ens el projectes de la nostra vila. Per això els veïns i veïnes i entitats de Sant Pere de Ribes podran proposar projectes i després entre tots votar (de forma presencial en urna o per internet) quins s’executaran.

Aquest és un projecte que vam iniciar fa un any amb una moció que va aconseguir el compromís del consistori per mitjançant una comissió amb de tots els partits finalitzar amb un projecte participatiu que destinés una part fixa del pressupost. Finalment, un 20{b5a91a9385eceafe61ab01e2bf32cd5aff618820bdc187d1c2ed42b21157a0e9} del pressupost destinat per inversions serà llavors decidit mitjançant votació popular.

Cliqueu a la imatge per veure el reportatge de Canal Blau:

pressupostosparticipatius