???? Ens trobem en periode d’estudi de pressupostos i de plantejament de pressupostos! L’any passat vam iniciar un procés participatiu obert a la ciutadania per tal de decidir les nostres propostes de cara als pressupostos de 2017.

Des de Fem Poble, creiem que la pressa de decisions tan importants com són els pressupostos municipals, han de passar un procés de participació encara més extensiu i que pugui arribar a molta més gent del poble.

Per aquesta raó, el pressupostos de 2018 els encetarem amb una assemblea pressencial, on podrem analitzar com ha anat el nostre acord del pressupost de 2017, i obrir un recull de propostes.

Arran d’aquesta assemblea, obrirem un procés participatiu on-line on es procedirà a la realització d’una consulta ciutadana per valorar quines línies de treball són prioritàries.

I fintalitzarem aquest periode participatiu, amb una assemblea ciutadana de caràcter decissori sobre les propostes pels Pressupostos de 2018.
press-02


???? Dates en el calendari

  • Assemblea valoració pressupost 2017 i proposició propostes: DISSABTE 28 D’OCTUBRE A LES 17.00H a L’Ateneu Roquetenc.
  • Període consultiu. De DILLUNS 30 d’octubre a DIVENDRES 3 de novembre a les 15.00h.
  • Assemblea Ciutadana decisoria: DISSABTE 4 de NOVEMBRE A LES 17.00h al LOCAL de RIBES (lloc encara per confirmar).

???? Informació relacionada

Així doncs, uns adjuntem també la documentació que se’ns ha facilitat sobre la proposta de pressupost per part de l’equip de govern. Descarrega aquí.


???? Votació Pressupostos Participatius

Per últim, recordar-vos que ens trobem també en temps de pressupostos participatius al municipi, una proposta que vam realitzar nosaltres i aquest any es realitza la segona edició! Aquí teniu tota la informació! Però recordeu que dimecres comencen les votacions! No us oblideu! Cliqueu aquí.

Tens qualsevol dubte? Escriu-nos! fempoblespribes@gmail.com