📝 COMUNICAT | En Comú Podem va registrar ahir a la mesa del Parlament, a petició de Fem Poble En Comú Podem, una proposta de transacció a una PR presentada pel PSC, on demanem fer una prova pilot d’un projecte de centre de dia que incloga una llar d’infants a #SPRibes

📺 Podeu saber més d’aquest model aquí: https://www.youtube.com/watch?v=Qv21yWxaRow…

🤝 L’objectiu és avançar cap a una vila comunitària on les relacions intergeneracionals siguen importants i rebutjar l’estereotip segons el qual la persona gran és una càrrega per a la societat. Les persones grans són, i han de ser reconegudes, com a ciutadans actius, i s’han de facilitar espais socials que els facin visibles i els permetin expressar-se com a tals.

👉 Hem fet aquesta proposta de transacció a una PR del PSC on es demanen 20 places públiques per al Centre de dia els 5 pins a Les Roquetes.‼

Aquestes places són necessàries per a poder obrir un equipament que està habilitat des del 2014!

🔎 El nucli de les Roquetes, a més, reuneix els requisits per a estudiar l’opció d’establir un projecte pilot de centre de dia amb llar d’infants. Amb aproximadament 14.000 habitants, Les Roquetes disposa només d’una llar d’infants municipal sense alternativa privada, havent-hi en el darrer curs un increment del 34,2%, de les inscripcions fins a un total de 110 matriculats. Fent evident que les famílies han de buscar fora on inscriure els seus fills. Això obliga a buscar alternatives i nous projectes per respondre a l’oferta i a les necessitats socials, i amb la pròxima obertura del Centre de dia i les possibilitats d’ubicar nous equipaments en una zona de nova urbanització, s’ofereix l’escenari ideal per encabir un projecte nou de centre de dia amb llar d’infants. Un projecte que treballaria a dibuixar i vehicular en una proposta social i pedagògica les virtuts de les relacions intergeneracionals.