馃摑 COMUNICAT | En Com煤 Podem va registrar ahir a la mesa del Parlament, a petici贸 de Fem Poble En Com煤 Podem, una proposta de transacci贸 a una PR presentada pel PSC, on demanem fer una prova pilot d’un projecte de centre de dia que incloga una llar d’infants a #SPRibes

馃摵 Podeu saber m茅s d’aquest model aqu铆: https://www.youtube.com/watch?v=Qv21yWxaRow…

馃 L’objectiu 茅s avan莽ar cap a una vila comunit脿ria on les relacions intergeneracionals siguen importants i rebutjar l’estereotip segons el qual la persona gran 茅s una c脿rrega per a la societat. Les persones grans s贸n, i han de ser reconegudes, com a ciutadans actius, i s鈥檋an de facilitar espais socials que els facin visibles i els permetin expressar-se com a tals.

馃憠 Hem fet aquesta proposta de transacci贸 a una PR del PSC on es demanen 20 places p煤bliques per al Centre de dia els 5 pins a Les Roquetes.鈥

Aquestes places s贸n necess脿ries per a poder obrir un equipament que est脿 habilitat des del 2014!

馃攷 El nucli de les Roquetes, a m茅s, reuneix els requisits per a estudiar l’opci贸 d’establir un projecte pilot de centre de dia amb llar d’infants. Amb aproximadament 14.000 habitants, Les Roquetes disposa nom茅s d’una llar d’infants municipal sense alternativa privada, havent-hi en el darrer curs un increment del 34,2%, de les inscripcions fins a un total de 110 matriculats. Fent evident que les fam铆lies han de buscar fora on inscriure els seus fills. Aix貌 obliga a buscar alternatives i nous projectes per respondre a l’oferta i a les necessitats socials, i amb la pr貌xima obertura del Centre de dia i les possibilitats d’ubicar nous equipaments en una zona de nova urbanitzaci贸, s鈥檕fereix l’escenari ideal per encabir un projecte nou de centre de dia amb llar d’infants. Un projecte que treballaria a dibuixar i vehicular en una proposta social i pedag貌gica les virtuts de les relacions intergeneracionals.