El grup va aprovar el passat diumenge en assemblea el seu programa electoral dibuixant un full de ruta per  omplir d’oportunitats Ribes i Les Roquetes

Fem Poble – En Comú Podem va aprovar en assemblea el passat diumenge 16 d’abril a la sala Josep Lluís Palacios  el seu programa electoral amb què es presentaran a les eleccions municipals. El grup ha explicat que la seva proposta “no és només per a quatre anys, és un full de ruta per fer un canvi radical en la manera de veure la nostra ciutat”. 

El canvi integral d’estratègia de ciutat que proposa la formació passa per entendre Ribes i Les Roquetes com nuclis plens de vida i impulsar les modificacions necessàries per facilitar la implantació econòmica local de proximitat dins dels nuclis urbans, promovent un municipi sostenible i proper amb una economia local circular que ofereixi al seu veïnatge els serveis que necessita, lluny de les propostes de grans centres comercials als afores “que com s’ha vist han sigut un fracàs”.

Per al candidat de Fem Poble, Daniel Carabantes, l’objectiu és treballar per la generació d’activitat econòmica al municipi és fonamental. Ja que, com ha explicat “si seguim així, Ribes i Les Roquetes estan condemnats a ser pobles dormitoris, no volem hipotecar el nostre futur, per això cal un canvi de model que garanteixi habitatges amb preus assequibles, centres de ciutat pacificats, llocs de treball a la nostra ciutat i llocs per gaudir i poder viure dignament, sense haver de marxar fora.”  

Per això, indiquen que cal un govern que escolti a la ciutadania i que Ribes i Les Roquetes deixen de ser pobles que es donin l’esquena. Les seves propostes impliquen omplir de vida Ribes, Les Roquets i les urbanitzacions i lluitar contra totes les desigualtats amb recursos i millores laborals pels serveis públics que ens garanteixen els serveis bàsics a diferència de les externalitzacions que han impulsat els darrers governs de la ciutat. El grup ha explicat que aviat presentarà en públic els trets més rellevants del seu programa.