Ahir Barraques de Ribes va publicar un comunicat denunciant el boicot per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. El pots llegir aquí.

Des de Fem Poble – En Comú Podem volem donar tot el nostre suport a Barraques de Ribes en les seves reivindicacions i el nostre reconeixement per la seva aportaria a la cultura i l’autoorganització popular a Ribes.

Instem al govern a rectificar!

Afegim algunes observacions:

  • · Malauradament el denunciat no és nou. No és la primera vegada que el govern del PSC intenta bloquejar o posar impediments a poc més de les celebracions de Sant Pere.
  • · El govern liderat per Abigail fa temps que ha entrat en la dinàmica tan poc democràtica “d’ets amb mi o contra mi” i intenta limitar aquelles accions de la societat civil que no controla.
  • · És incomprensible aquest menysteniment a la cultura popular i ens sembla totalment hipòcrita després voler aprovar mocions en favor de la cultura. Ningú es creu que no hi hagi recursos quan fa poques setmanes es van treure de la màniga un festival del qual no se sabia res (Festival Siscòmedy del qual no han publicat dades de despesa ni d’assistència).
  • · Instem al govern a rectificar i a valorar precisament la cultura que es fa des dels carrers, la que té molta més vida que la duració dels esdeveniments i que ajuda a crear comunitat i fer una xarxa social viva.